Het Plein

‘Dat is als thuiskomen’ zei iemand.
Op Het Plein ontmoeten we elkaar, zonder ‘moeten’ of andere voorwaarden: alles mag en niets moet. Ieder is welkom zoals hij of zij is en hoe je je ook voelt. Oog en oor voor de ander, een goed gesprek bij een bak koffie of thee, een spelletje, lekker loungen, of gewoon (even) niets: Het mag en kan allemaal op Het Plein.

Het Plein is altijd op een woensdag. Vanaf 17:30 zijn we ‘open’ en ben je hartelijk welkom voor een kopje koffie of thee. Om 18:00 eten we samen een heerlijke maaltijd. Voor slechts € 2,50 eet je al mee.

In 2024 zijn we open op:

Omdat we graag aandacht geven aan iedere Plein bezoeker is het aantal gasten wat we kunnen ontvangen beperkt en aanmelding tevoren nodig. Aanmelding kan op de maandag en dinsdag (tot 12:00 uur) vóór de Pleinwoensdag.
Stuur een mailtje aan hetplein@hotmail.nl (voorkeur) of een SMS of WhatsAppje naar 0611 213 655. Ook kun je je hier aanmelden voor de Plein mailinglijst: je krijgt dan elke maandag vóór de Plein woensdag een uitnodiging.
Het Plein zit in één van de zalen van de Nederlands Gereformeerde Kerk ‘De Burcht’ aan de Van Schothorststraat 24 in Barneveld (loop links langs het gebouw naar achteren).
Wees welkom op Het Plein en kom het gerust eens uitproberen. Je zult niet de eerste zijn die het zo goed bevalt dat je blíjft komen 🙂
Van harte uitgenodigd!
We hopen je gauw te verwelkomen op Het Plein!

Hartelijke groet van het Plein KernTeam